Afyonkarahisar'ın başarılı ilçe belediye başkanlarından birisi de Recep Bozkurt...

2009 yılında, yüzde 50'ye kadar oyla AK Parti'den Şuhut Belediye Başkanı seçilen Sn. Recep Bozkurt, Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu'nun desteğini alarak Şuhut'un çehresini, vizyonunu değiştirdi.

Daha önce de yazdım... "Kim hizmet ederse, onu yazmaktan, övmekten çekinmeyiz" diye.

* * * * * * * *

Burhanettin Çoban'ı ve hizmetlerini yazdım. "Doğruya doğru deyin, adam hizmet yaptı mı, yaptı, bu memlekete kalıcı onlarca eser bıraktı mı, bıraktı. Ya da bu eserlerin, yatırımların gelmesine uyumuyla, işbirliği ile vesile oldu mu, oldu... Lütfen yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin" dedim. Vay sen misin bunu diyen, AK Partili olduk, Çobancı olduk, menfaatçi olduk. "Ayıptır, Allah'tan korkmak lazım, bir kişiyi sevmeyebilirsin, partisini beğenmeyebilirsin, ama doğruyu söylemek lazım. Nankör olmamak lazım" dedim. Demeye devam edeceğim.

Sonra AK Partili Çöl'ü yazdım.

MHP'li Şaban Çabuk'u yazdım.

İYİ Partili Saffet Acar'ı yazdım.

Yani AK Partili olduk, MHP'li olduk, Sn. Burcu Köksal'ın haberlerini takip edip giriyoruz diye CHP'li diyenler var, İYİ Partili oluyoruz. Çobancı olduk, Zeybekçi olduk, Çatinkayacı olduk, Koçakçı olduk... Oluyoruz da oluyoruz... Neden?.. Her partinin, her siyasetçinin, her başkanın, her adayın haberlerini tarafsız ve güncel olarak yayınladığımız için... Kim ne derse desin, biz görevimizi yapmaya devam edeceğiz...

* * * * * * *

Hizmet, yatırım, icraat konusunda partiye bakmam, ideolojiye bakmak, hizmet ettiyse, yatırım yaptıysa, memleketine kalıcı eser bıraktıysa, kim olursa olsun, övmek, motive etmek, toplumu bilgilendirmek bizim görevimiz.

Şuhut'un başarılı ve çalışkan başkanı, Sayın Recep Bozkurt da bu başkanlardan birisi. Hizmetlerin devamı için, vefa için, Şuhut için banko aday yapılmalı, umuyorum ki yapılacaktır. Bu sefer Recep Beyin yüzde 65'in üzerinde bir oyla tekrar Başkan olacağını tahmin ediyorum.



Sayın Bozkurt, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakultesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Temelden, hem alaylı, hem de mektepli olarak yönetici ve siyaset bilimci. Şuhut'ta uzun yıllar ticaretle uğraştı, 2001'den beri AK Parti ile siyasetin içinde.



Başkan Bozkurt, 2 dönem boyunca çok çabaladı, boş durmadı, Şuhut için görüşmedik bürokrat, işadamı, yatırımcı; çalmadık kapı bırakmadı. Bakan Veysel Eroğlu'nu belki zaman zaman hizmet yolunda, icraat yolunda bıktırdığı bile oldu... 

Atık Su Arıtma Tesisi, Şuhut Organize Sanayi Bölgesi, 25 Ağustos Zafer Kent Ormanı,  Bal Ormanı, Keklik üretmen Çiftliği, Şuhut Canlı Hayvan Borsası, Şuhut'a memba kalitesinde Su, 5.500.000 bedelli Modern bir Mezbaha Tesisleri, Katı Atık Transfer Merkezi, Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi, Kapalı Pazar Yeri, alt yapı yatırımları, sıcak asfalt, cadde ve kaldırım düzenlemeleri, online belediyecilik... vs..

Dini, sosyal ve sportif faaliyetler, konferanslar, eğitime yapılan destekler, sosyal yardımlar...

Prestij cadde ve meydan düzenlemeleri...

Şuhut Kumalar dağında bulunan Klimatan Zirvesi ve çevresi için düşünülen kayak merkezi projesi...

Bir belediye başkanının, ilçesi için yapabileceklerinin tamamını, fazlasıyla, üstün enerjisi ve uyumlu çalışmasıyla yapmış bir başkan.

Halkın mutlu ve üzgün günlerinde yanlarında gördükleri, halkın içinden bir Başkan...

Uyumlu, hoşgörülü, anlayışlı, sevecen, muhataplarını anlayışla ve hoşgörüyle dinleyen bir başkan.

Şuhut'un başarılı, dürüst, şaibesiz, uyumlu, ortak akla inanan, istişare eden, çalışkan, sonuç odaklı çalışan, icraatçı, sevecen ve profesyonel anlamda Kamu Yönetimi Mezunu yönetici bir başkanı var.

Umarım ki AK Parti ve Şuhut, Sayın Recep Bozkurt'a sahip çıkacaktır.

Esen kalın.

 

ÖMER ELÇİ