Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu tahminiraporunu yayımladı. Son tahminlere göre pazar günü yurt genelinde yağışlı bir hava etkisini gösterecek.

Ege, Marmara, İç Anadolu'nun batısında kuvvetli lodos ve toz taşınımı görülecek. İşte Afyonkarahisar iline 5 günlük hava durumu tahmini...

Afyonkarahisar'da 24 Nisan Çarşamba günü hava Rüzgarlı, hava sıcaklıkları 13 / 28 derece olacak. 25 Nisan Perşembe ise, Gökgürültülü Sağanak Yağış bekleniyor, hava sıcaklıkları 15 / 26 derece olacak. 26 Nisan Cuma günü hava Az Bulutlu / hava sıcaklıkları 10 / 26 derece olacak.

Afyon'da Suriye uyruklu bir kişi bıçaklandı Afyon'da Suriye uyruklu bir kişi bıçaklandı

Hafta sonuna geldiğimizde ise ,27 Nisan Cumartesi günü hava Az Bulutlu, hava sıcaklıkları 9 / 27 derece; 28 Nisan Pazar günü yeniden yağmur,  Gökgürültülü Sağanak Yağış bekleniyor, hava sıcaklıkları 11 / 27 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batı kesimlerde güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor. İç ve batı bölgelerde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.