DAMAK ÇATLATAN KARIŞIK KEBAP

Keşkeğiyle meşhur Şuhut ilçemizin en  gözde restoranı Hacıbey Lokantası’nda bu defa karışık kebap deneyimi yaşadık.  Özel günlere hazırlanan karışık kebap bu defa bizler için hazırlandı. İtinalı bir şekilde kebaplık etlerin hazırlandığını ve pişirilme aşamasını müşahede ettik.  Üzerinde yanan ateşiyle birlikte servis edilen, karışık kebap dört kat olarak servis ediliyor. Videolu haberimizde ayrıntılarını daha net görebilirsiniz. Üçüncü katta söğüş olarak hazırlanmış domates salatalık biber bulunuyor. İkinci katta domates biber yanında beyti kebabı buluyorsunuz. Birinci katta da, tabir-i caizse yok yok. Adana, urfa kebap, yanında yaprak döner, ciğer, tavuk ızgara, piliç baget, köfte, pirzola bulunuyor. Yanında bulgur ve pirinç pilavı, közlenmiş domates, biber, sumakla tatlandırılmış soğan söğüş harika bir görünüm arz ediyor. İstediğiniz baharatlarla kendi damak zevkinize uygun bir şekilde tatlandırabiliyorsunuz. İsteğinize göre 2 kişilik, 3-5 kişilik servis edilebiliyor. Şuhut Hacıbey Lokantası’nın karışık kebabını bu sunumdan sonra deneyimledik. Etler tam kıvamında pişmiş, ağzınızda dağılıyor, damak tadı gayet güzel. Beyti kolay görünen ama zor hazırlanan  kebaplardandır. Beytinin de tam kıvamında pişirilmiş olduğunu gördük.

Suhut Hacibey

Şuhut Hacıbey Lokantası’nın işletmecilerinden Veli Akkaya, bu tarz sunumu daha ziyade gelin damatlara servis ettiklerini lakin isteğe göre diğer müşterilerine, misafirlerine de servis ettiklerini ifade etti. Sevgililer Gününde bu katlı karışık kebaba ilginin daha yüksek olduğunu sadece o gün 100 e yakın ateşli katlı karışık kebap servis ettiklerini ifade etti. Yanında verilen yağlı lavaşlarla tüketildiğinde çok daha lezzetli oluyor. Mezeleri de oldukça çeşitli ve lezzetli. Keyifli bir şekilde karışık kebap yanında bu mezeleri de tüketebiliyorsunuz, yanına alacağınız ayran, şalgam veya diğer bir içecekle çok daha güzel oluyor. Ateşli karışık kebap deneyimini Şuhut Hacıbey Lokantası’nda deneyimlemenizi tavsiye ederiz.

Sağolsunlar ateşli karışık kebap üzerine kahve ve çay da ikram ederek bir nevi midelerimizi cilalamamızı sağladılar. Güleryüz, ilgi, müşteri memnuniyeti bu lokantada; işletmecilerinde ve çalışanlarında gördüğümüz en önemli özelliklerindendi.

Karisik Kebap

Ücret noktasında da gayet makul bulduk. Karışık kebap servisi yapılan birçok işletmenin altındadır bu fiyatlar. Bu iletmenin öncelikli kaygısının para değil müşteri memnuniyeti olduğunu memnuniyetle gördük.

Hayırlı işler bereketli kazançlar diliyoruz.

Hacıbey Lokantası nerede?  Şuhut Merkez’de Hacı Musa, Hacıbey Sk. 03800 Şuhut/Afyonkarahisar  Sabit Tel: 272 718 21 00 Cep Tel: 0533 561 44 24

Lokman ÖZKUL

Gurme Yazar