ÖZLEM ÇERÇİOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU!
"Beni Linçlediler, Burcu Köksal'a da Aynısını Yapacaklar"
🚨 AK Parti'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan, Başkan Burcu Köksal'ın transferine dair olay sözler!..
🗣️ Tv100'e konuşan Çerçioğlu: "Burcu Hanım AK Parti'ye geçtikten sonra nasıl linçleneceğini görecek. Dün övenler bugün linç edecekler. Kılıçdaroğlu'nu destekledim diye beni kara kaplı deftere yazmışlardı."
👇 Siyaset kulislerini hareketlendiren bu çarpıcı "linç" uyarısının tüm detayları sitemizde:
Özlem Çerçioğlu'ndan Burcu Köksal'a 'Linç' Uyarısı: "Bana Yaptıklarının Aynısını Yapacaklar!"
Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) ayrılarak AK Parti'ye geçişiyle siyaset gündeminde deprem etkisi yaratan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın AK Parti'ye katılım sürecini tv100 ekranlarında değerlendirdi. Kendi yaşadığı zorlu sürece dikkat çeken Çerçioğlu, Köksal'ı uyararak "Dün övenler, bugün linç edecekler" dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın AK Parti'ye geçiş yankıları ulusal siyasette sürmeye devam ediyor. Tartışmalara, geçtiğimiz dönemde benzer bir süreç yaşayarak CHP'den AK Parti saflarına katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da katıldı. Tv100 ekranlarında konuşan Çerçioğlu, Başkan Köksal'ın parti değişiminin ardından karşılaşacağı tabloya dair sarsıcı öngörülerde bulundu.
"Nasıl Linçleneceğini Görecek"
Parti değişim süreçlerinde muhalefet cephesinden gelen tepkilerin ne denli sertleştiğini kendi tecrübeleriyle anlatan Çerçioğlu, Başkan Burcu Köksal'a destek vererek şu ifadeleri kullandı:
"Burcu Hanım, AK Parti’ye katıldıktan sonra nasıl linçleneceğini görecek. Dün CHP’deyken övenler, katıldıktan sonra linç ettiler. Burcu Hanım’a da aynı şeyi yaparlar."
Çarpıcı "Kara Kaplı Defter" İtirafı
Açıklamasının devamında CHP içindeki kendi kopuş sürecine de değinen Çerçioğlu, kurultay sürecindeki taraflaşmaların parti içindeki yansımalarını eleştirdi. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği destek nedeniyle dışlandığını belirten Çerçioğlu, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğim için beni kara kaplı deftere koydular" diyerek parti içi tasfiye iddialarını bir kez daha gündeme taşıdı.
Salı günü Ankara'da düzenlenecek törenle resmiyet kazanacak olan Burcu Köksal'ın geçişinin ardından, CHP cephesinden Çerçioğlu'nun bahsettiği yönde bir tepki gelip gelmeyeceği kamuoyu tarafından yakından izleniyor.
#Afyonkarahisar #BurcuKöksal #ÖzlemÇerçioğlu #AKParti #CHP #Siyaset #Gündem #SonDakika #AfyonHaber
Next




