Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 5 kişinin pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü dehşet verici olayın ardından güvenlik güçleri teyakkuza geçti. Olay yerinden kırmızı renkli hafif ticari araçla kaçan cinayet şüphelisinin komşu il Eskişehir sınırlarında bir otomobili yağmalayarak kaçışını sürdürdüğü öne sürüldü. Afyonkarahisar ve Eskişehir emniyet ile jandarma ekipleri, zanlının yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.
İki Ayrı Araçta 5 Cansız Beden Bulundu
Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini ve Kıyır köylerinde meydana gelen olayda, yol kenarında duran iki farklı otomobili fark eden vatandaşlar durumu kolluk kuvvetlerine bildirdi. İhbar üzerine bölgelere sevk edilen ekipler, araçlar içerisinde pompalı tüfekle vurulmuş halde toplam 5 kişinin cansız bedenine ulaştı. Yapılan ilk tespitlerde cinayetleri işleyen şahsın şehir dışından bölgeye geldiği belirlendi.
Kaçış Güzergahında Yeni Gelişme: Eskişehir'de Araç Yağmalama İddiası
Saldırıların ardından şüphelinin kırmızı renkli hafif ticari bir araçla olay yerinden hızla uzaklaştığı tespit edildi. İncelemelerini derinleştiren ekipler, kaçışını sürdüren zanlının Eskişehir sınırlarına geçtiği bilgisine ulaştı. Şüphelinin, Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinden Çifteler ilçesine giden kara yolu üzerinde seyir halindeki bir otomobili yağmalamak suretiyle ele geçirdiği ve bu araçla izini kaybettirmeye çalıştığı iddia edildi.
Güvenlik Güçleri Bölgede Teyakkuzda
Gelen ihbar ve elde edilen bulgular doğrultusunda Seyitgazi-Çifteler güzergahı başta olmak üzere bölgedeki tüm ana ve tali yollarda kontrol noktaları oluşturuldu. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı tahkikat ve zanlının yakalanmasına yönelik operasyonlar çok yönlü olarak devam ediyor.
Next




