Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Afyon Haber sitemizde


Afyon Haber

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş 25 Ekim'de Afyonkarahisar'a geliyor.

Türkiye

Diyanet İşleri Başkanlığından Hacca gitmek isteyenlere önemli uyarı geldi.

Afyon Haber

Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu ile Afyonkarahisar’dan kutsal topraklara gidecek olan son hacı kafilesi, dualarla uğurlandı.

Eğitim

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Haziran 2024 tarihli ve "Kurban: Rabbimize ve Kardeşlerimize Yakınlaşmanın Vesilesi" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Eğitim

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 31 Mayıs 2024 tarihli ve "Haram: Allah ile Kul Arasındaki En Büyük Engel" konulu cuma hutbesi...

Afyon Haber

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar'da bulunan Diyanet TV ekibini misafir etti, söyleşi yaptı.

Eğitim

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 24 Mayıs 2024 tarihli ve "İslam Mefkûresini Diri Tutalım" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Eğitim

Afyonkarahisar’da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Etkili Hutbe Sunumu, Ezan Güzel Okuma ve Hadis-i Şerif Ezberleme’ yarışmasının birincileri açıklandı.

Türkiye

Diyanet İşleri Başkanlığı, sosyal medyada yayılan ve paylaşılan, Birgün Gazetesi’nde, "Diyanet’e her gün 16 bin asgari ücret" başlığıyla verilen habere...

Eğitim

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 17 Mayıs 2024 tarihli ve "Ailemiz: Huzur ve Güven Kaynağımız" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Eğitim

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 10 Mayıs 2024 tarihli ve "Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Eğitim

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Mayıs 2024 tarihli ve "Dua: Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi" konulu cuma hutbesi yayınlandı.