Bu köşe yazımda, bir Afyonspor sevdalısının, Sayın Yılmaz Kavi'nin gönderdiği yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum...

Merhabalar

Bu köşe yazımda, bir Afyonspor sevdalısının, Sayın Yılmaz Kavi'nin gönderdiği yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum...

* * * * *

"Seneye Şampiyonluk gelsin artık…

Afyonspor’umuzun pazar günkü Bursaspor galibiyeti ve Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçını Serik Belediyespor’un kazanması neticesinde takımda keyifler yerine geldi. Sadece takım değil, Afyon’a, Afyonspor’a gönül vermiş sevdalılarında yüzü güldü. Şehir olarak derin bir nefes aldık.

Takımımızın Denizlispor, Uşakspor, Akhisar Belediyespor, Bursaspor, Eskişehirspor gibi sahipsiz olmadığını bir nebze göstermiş olduk. ‘’Her sene bir üst lige, sonunda Süper Lig’e’’ parolası biraz duraksamış olsa da gelecek sezon için taraftarımızın içine yeni bir umut doğdu. Bundan sonraki süreç içinde iyi gün taraftarı olmayıp, takımımızı kimsesiz bırakmamak için uğraşmamız gerekiyor.

Büyükşehirliğe aday bir şehir için futbol önemli bir dayanak kapısı…

Basketbol ve voleybol branşlarının pasif hale gelmesinden sonra futbol, şehrimiz için gözde bir aktivite…

Takımdaki kötü gidişat sonrası, takımı, şehri ve taraftarı yüzüstü bırakan futbolculara inat, takımda kalıp canla başla mücadele eden, formasını terletmeden bırakmayan genç futbolcu kardeşlerimize ve iyi günde kötü günde, yağmur, çamur, kar, kış demeden tribünde yerini alıp ‘’bizim hala umudumuz var’’ diyen şanlı taraftarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Gelecek dönemler için takımımız için, şehrimiz için, memleketimiz için elimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği vermemiz, tribün kültürünü, tribün ahlakını şehrimize gelen diğer takımlara ve taraftarlarına en güzel şekilde gösterip, kendimize yakışanı en güzel şekilde yansıtmamız gerekiyor.

Sporsever bir şehir olarak gayemiz; basketbol ve voleybol branşlarında da boy gösterip ‘’Bu kulvarda da Afyon varmış’’ dedirtmek. Çünkü geçmişe baktığımızda basketbolda da voleybolda da büyük bir seyirci ve taraftar kitlemizin olması, bu branşların faaliyete yeniden geçebileceğinin (geçirilebileceğinin) kanıtı…

Şimdi sıra büyük Afyonspor taraftarında…

Şimdi sıra Afyon sevdalılarında…

Şimdi sıra Afyon’a gönül vermiş yöneticilerimizde…"