Merhaba sevgili okurlarım, bugün sizlere Afyonkarahisar belediye başkanlığı seçimleri hakkında kendi görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi, seçimlere sayılı günler kaldı ve henüz adaylar belli olmadı. Ama aday adayları arasında kim var, kim yok bir bakalım isterseniz. Bakalım bu aday adayları arasında şehrimizin sorunlarına çözüm üretebilecek, halkın sesine kulak verebilecek, şehrimizi daha ileriye taşıyabilecek biri var mı?

Benim gördüğüm kadarıyla, maalesef yok. Çünkü aday adaylarının çoğu, bugüne kadar yaptıkları işlerde hiçbir başarı gösterememiş, sadece kendilerini ön plana çıkarmaya çalışmış, halkın gerçek ihtiyaçlarını göz ardı etmiş kişiler. Bu kişiler belediye başkanı seçilirlerse, şehrimiz için hiçbir hayır getirmezler. Sadece koltuklarını korumak için uğraşırlar.

Sizlere soruyorum: Siz böyle belediye başkanları istiyor musunuz? Ben istemiyorum. Ben şehrim için çalışan, vizyoner, cesur ve dürüst bir belediye başkanı istiyorum. Ben Afyonkarahisar'ın tarihi, kültürü, doğası ve ekonomisine sahip çıkan bir belediye başkanı istiyorum. Ben halkla iç içe olan, katılımcı ve şeffaf bir belediye başkanı istiyorum.

Peki, böyle bir belediye başkanı kim olabilir? Bu sorunun cevabını sizler vermelisiniz. Çünkü bu seçimlerde oy verecek olan sizlersiniz. Adayın siyasi partilerin genel merkezlerince belirlenmesi en büyük engel. Bu engeli aşmak için sizlerin sesinizi yükseltmeniz gerekiyor. Şehrinize sahip çıkın, hak ettiğiniz belediye başkanını seçin!