Erkeklerde A Grubu'nda Iyaş Selçuklu Ortaokulu birinci olurken, B Grubu'nda Işıklar Şeker Ortaokulu, C Grubu'nda ise Konya Anadolu İmam Hatip Ortaokulu birincilik elde etti.

Kızlarda ise A Grubu'nda Işıklar Şeker Ortaokulu, B Grubu'nda Doktor Halil Akkurt Ortaokulu, C Grubu'nda ise Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu birinci oldu.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Hentbol Küçükler Grup Müsabakaları'nın sona erdiğini belirtti. Kasapoğlu ayrıca, hem erkeklerde hem de kızlarda Afyonkarahisar'dan Işıklar Şeker Ortaokulu'nun birinci olduğunu ifade ederek, dereceye giren takımları tebrik etti.

Kasapoğlu, aynı zamanda Afyonkarahisar'ın spor kenti olma yolunda ilerlediğini belirterek, bu müsabakaların da bunun en güzel örneklerinden biri olduğunu vurguladı. Sporu her yaşta insanımıza sevdirmeyi ve yaygınlaştırmayı hedeflediklerini dile getiren Kasapoğlu, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi. #Afyonkarahisar #Hentbol #OkulSporları #GençlikveSpor #SporKenti