Sarıkköyü Spor, kısıtlı olanaklara rağmen elde ettiği başarılarla göz dolduruyor. Futbolcu gençler, takımları adına bir aile gibi kenetlenmiş durumdalar. Kulüp Başkanı İbrahim Taşpınar ve takımı, yakaladıkları bu büyük başarı sayesinde herkesin beğenisini kazandılar.

Hafta sonu İscehisarspor ile karşılaşan ve 2-2 berabere kalan takım, bu sonuçla grubunda play-off'a yükselme başarısını gösterdi.

Sarıkköyü Spor'un İnanılmaz Yükselişi

Takım, geçen yılın ardından 2. Amatör Lig C grubunda da boy göstermiş ve play-off maçlarında Eğitim Vakfı Sporu muazzam bir skorla 7-1 mağlup etmişti. Ardından Bolvadin Horanspor'u 2-1 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırmış ve 1. Amatör Lig'e terfi etmişti. Bu yıl da aynı başarıyı tekrarlaması beklenen Sarıkköyü Spor, teknik ekip ve futbolcuları ile yoğun bir hazırlık süreci içerisinde. Her bir oyuncu, takımın başarısı için varını yoğunu ortaya koymaya devam ediyor.

Bir şunu diyen bir yazı 'AFYON 1. AMATÖR LİGİ A GRUBU PLAY-O ÖNCESİ OLUŞAN GÜNCEL PUẨN DURUMU SIRA TAKIMLAR 1) İSCEHİSAR SPOR 8 2) SARIK KOYU KÖYÜ G.S.K 1 DÖĞER BELEDİYE SPOR 5 13 AFYON BAYAT SPOR 19 KARACAAHMETG.S.K 6) 1 5 21 23 13 3 1 6 YAYLABAĞISPOR 59' görseli olabilir