Afyon'da sosyal medya üzerinden bir araya gelen on bin kişi lösemili ailelere ve ihtiyaç sahibi ailelere umut oluyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri



Afyon'da sosyal medya üzerinden bir araya gelen on bin kişi lösemili ailelere ve ihtiyaç sahibi ailelere umut oluyor.



İçerisinde her kesimden üyenin bulunduğu "lös-af afyon lösemili çocuklar yardım gönüllüleri" sosyal medya platformu Afyon ve çevre illerden gelen yardım taleplerine duyarsız kalmıyor. Bir birlerini tanımayan on bini aşan platform üyelerini bir araya getiren tek amacın yardımlaşma duyguları olduğu ifade edildi.



Grup yöneticileri arasında yer alan Ramazan Öz gelen yardım mesajlarını o bölgedeki kişiler tarafından araştırıldıktan sonra yardım kampanyasını başlattığını dile getirdi. Yardımlaşma platformu üzerinden nasıl bir yardım kampanyası yürütüldüğünü anlatan Ramazan Öz yaklaşık 1 yıl önce kurulan ve kısa sürede on bini aşkın kişiyle gelen yardım mesajlarını kendimiz ya da o bölgedeki üyelerimiz tarafından ziyaret edilerek yardıma muhtaç olup olmadığı araştırılıyor ve ilan ediliyor yardım edilen ailelerin rızası ve bilgisi dahilinde fotolar yardımsever insanlar ve sayfamızda yayınlanıyor ihtiyaçları gideriliyor. Üyelerimiz arasında Afyonun bilinen iş adamlar, sağlık personelleri, emniyet mensupları' yüzlerce esnaftan ve her kesimden insan bulunuyor. Yardımlarımız ailelerin taleplerine göre gıda giyim kırtasiye ev kirası fatura ödemeleri oyuncak kıyafet ev eşyası olarak karşılanıyor bunların içinde yüzlerce öğrenciye kırtasiye malzemesi karşılanmış lösemili ailelere moral gecesi altında bir sürü etkinlik parti yapılmıştır üyelerimiz ne kadar çok olursa o kadar çok yardıma ulaşırız herkesten tek ricamız kimse duyarsız kalmasın..." dedi.