Afyon'daki ilçe müftüleri Şuhut'ta toplandı Afyon'daki ilçe müftüleri Şuhut'ta toplandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün yaklaşık dokuz yıl önce başlattığı ve artık geleneksel hale gelen Ramazan ayı iftar buluşmaları sürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı, yerel halkın evlerine konuk oluyor ve mahalle sakinlerinin Ramazan ayını paylaşıyor.


Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemek organizasyonlarıyla, yerel sakinlerin iftar ihtiyaçlarını karşılayan Belediye Başkanı Dr. Çöl, aynı zamanda mahalle sakinleriyle sohbet ederek onların dilek ve şikayetlerini dinliyor. Dr. Çöl, iftar sofralarında mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm bulmak için de talimatlar veriyor.


Ramazan ayı ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl, bu mübarek zamanın birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı bir zaman dilimi olduğunu ve her yıl iftar buluşmalarını büyük bir heyecanla düzenlediklerini belirtiyor. Vatandaşların yanında olmanın, onların isteklerini dinlemenin ve sorunlarına çözüm sunmanın önemini vurgulayarak, Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte paylaştıklarını ifade ediyor.


Başkan Dr. Çöl, bütün vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileğinde bulunurken, mahalle buluşmaları kapsamında diğer mahalle sakinlerinin evlerine de konuk olmaya devam edeceğini ifade ediyor. Bölge sakinleri ise, her zaman onların yanında oldukları için Belediye Başkanı'na teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getiriyorlar ve hayır dualarında bulunuyorlar.


#Afyonkarahisar #Sandıklı #iftarbuluşmaları #Ramazan