Burcu köksal Haberleri

burcu köksal haberleri ve güncel burcu köksal gelişmeleri, burcu köksal ile ilgili tüm video, burcu köksal fotoğrafları ve burcu köksal haberleri Afyon Haber sitemizde


Spor

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı oyuncusu Resul Gün anısına Afyonkarahisar Belediyesi tarafından...

Afyon Haber

Şok haber!... Afyonkarahisar Belediyesinin Ambar Yolunun çift yön olması müracaatı, İl trafik Komisyonu tarafından oy çokluğuyla reddedildi!..

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türkiye

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan "Milletimizin Başı Sağ Olsun" mesajı.

Afyon Haber

Afyonkarahisar’da “Sultan Divaniyi Anma ve 40 Hatimli Şifalı Aşure” etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlara 100 bin kap aşure ikramında bulunuldu.

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, “Tarihi bölgeleri Afyonkarahisar’ın turizmine kazandırmak istiyoruz” dedi.

Afyon Haber

Afyonkarahisar'da, her yıl Mevlana'nın torunu Sultan Divani'nin anısına düzenlenen 'Şifalı Aşure Günü' etkinlikleri kapsamında 40 kazanda aşure pişirildi ve dualar...

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye çalışanlarına yönelik müjde niteliğinde bir haber daha verdi!..

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, hafta sonu gerçekleştirilen Baba Çocuk Kampı gibi etkinliklerin aileler arasındaki bağları kuvvetlendirdiği kaydederek, “Bu anlamda...

Afyon Haber

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Zafer Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere katıldı.

Kültür-Sanat

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen tiyatro kursları, gençler ve yetişkinler arasında büyük ilgiyle karşılandı.

Siyaset

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İYİ Parti kampı için Afyonkarahisar'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervipğlu'nu otelde ziyaret etti.