Ziyaret sırasında, aday Yağcı'ya İYİ Parti il yönetim kurulu, merkez ilçe başkanı İzzet Köken ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Heyet, dernekte yapılan çalışmaları yakından inceleme ve destek olma fırsatı buldu.

Seçim atmosferindeki hareketliliği artırarak etkisinin ve görünürlüğünün farkında olan Yağcı, seçim stratejisini saha çalışmaları vesilesiyle somut adımlarla gözler önüne seriyor. Kısa süre sonra gerçekleşecek yerel seçimlerde İYİ Parti'nin ilerlemek istediği yolda, halka yakın olmayı ve yerel dinamikleri güçlendirmeyi vaad ediyor.

Gelecek Partisi il başkanı Niyazi Ertaş'ın 23 Nisan mesajı Gelecek Partisi il başkanı Niyazi Ertaş'ın 23 Nisan mesajı

Sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin ve meslek odalarının yerel yönetimlerde aktif rol almasının önemine değinen Yağcı, başarılı bir belediye yönetiminin bu aktörleri dışlayamayacağına inancını vurguladı. Aday, kapsayıcı bir yönetim anlayışının, toplumun her kesimine saygı göstermeyi ve her türlü eleştiriye açık olmayı gerektirdiğine işaret etti. Gülen Yüzler Sosyal Yardımlaşma Derneği ziyareti ile her kesimi kucaklama vizyonunu ifade ederek, belediye yönetiminde bu tür derneklere destek sözü verdi ve derneğin şimdiye dek gösterdiği başarılı çalışmaları kutladı.