Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi ERTAŞ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

Saadet Partisinden hayırlı olsun ziyareti Saadet Partisinden hayırlı olsun ziyareti


‘’23 Nisan GELECEK ’in ümidi çocuklarımıza armağandır. ‘’
Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş 23 Nisan çocuklarımıza millete Ulus'a Türkiye'ye dünyaya benzeri olmayan bir bayram ve bağımsızlık armağandır.
Ertaş; 23 Nisan Türk milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, milletin bağımsızlığını dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir.  Yarının teminatı olan çocuklarımıza ‘’Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur’’ mesajını verdiğimiz ve Egemenliğimizi ve Cumhuriyetimizi yaşatacak GELECEK’İN önemli şahsiyetleri çocuklarımıza armağan edilerek bu ulvi ve milli bayramı çocuklarımızla beraber ulusça kutluyoruz.
Biz gelecek Partisi olarak bu asil milletin çocuklarına güveniyoruz. Onların GELECEKte Türkiye'yi bugünlere getiren nesillerin izinden gideceklere inanıyoruz. Ülkenin huzuru geleceği gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacaklarından eminiz.
Ertaş; ‘’Meclisin ilk başkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen dünyadaki tek Çocuk Bayramı 23 Nisan Aziz Vatanımıza, geleceğin umudu çocuklarımıza armağan eden Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını Şükran ve minnetle anıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz.’’ dedi.