Yerel Yönetimin Doğalgaz Çalışmaları Hız Kazandı Yerel yönetimlerin altyapı projeleri arasında öne çıkan doğalgaz çalışmaları, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun öncülüğünde sürdürülüyor. Beş yıllık süreçte şehrin neredeyse yüzde doksanını doğalgazla tanıştıran Başkan Koyuncu, en son Menderes, Eski Kacerli mahalleleri ve Afyonkarahisar Yolu bölgesinde doğalgaz altyapısını tamamlayarak, bölgeye gaz vermeye başladı.
Vatandaşların sıkça talep ettiği doğalgaz yatırımlarının önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Koyuncu, gaz verme töreninde doğalgazın aktif hale getirildiğini ve gazlamanın yapıldığını duyurdu. EPDK Yapım Kontrolü Ufuk Cankurt'a, Aksa Doğalgaz çalışanlarına, Emirdağ Belediyesi personeline, Eski Kacerli ve Menderes mahalle muhtarlarına ve sabır gösteren vatandaşlara teşekkürlerini iletti.
Doğalgazla buluşan mahalle sakinleri, yaşam kalitelerini artırma noktasında gösterilen özen için Belediye Başkanı Koyuncu'ya minnettarlıklarını iletti.
Doğalgaz verme programına, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun yanı sıra, EPDK Yapım Kontrolü Ufuk Cankurt, Eski Kacerli ve Menderes mahalle muhtarları Ordu Yaldızkaya ve Necati Sular ile mahalle sakinleri katıldı.