19.06 2023 tarihinde Afyonkarahisar-Uşak kara yolunda meydana gelen kazada, ağır yarlanan annesini kaybeden ve hastanede hayatta kalma mücadelesi veren 8 yaşındaki kızı Derin Yılmaz da hayatını kaybetti...

 

Kaza, 10.06.2023 tarihinde Afyonkarahisar- Uşak kara yolu Sinanpaşa ilçesi Düzağaç beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hafize Yılmaz idaresindeki, 06 BOM 640 plakalı otomobil Uşak istikametine seyir halindeyken aynı istikamette seyir halinde olan G.E., yönetimi ndeki 42 CZN 65 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, ağır yaralan anne Yılmaz hastanede hayatını kaybetmişti. yanında yolcu olarak bulunan 8 yaşındaki kızı Derin Yılmaz'ı ambulanslar ile Afyonkarahisar Üniversite ve Devlet Hastanesine kaldırdılmıştı.

Afyonkarahisar PTT'de çalışan ve vefat eden anne Hafize Yılmaz2ın kızı Kızı Derin Yılmaz da kaldırıldığı hastanede bugün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.