Türkiye'nin spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Afyonkarahisar, önemli bir ulusal organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Genç yeteneklerin Türk sporuna kazandırılması amacıyla düzenlenen 10, 11, 12 ve 13+ Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Vize Yüzme Müsabakaları, bugün itibarıyla Afyonkarahisar'da başladı.

Dev Organizasyon Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Havuzunda
Yüzme tutkunlarının merakla beklediği etkinlik, 26 Haziran 2026 tarihinde şehrin modern spor tesislerinden biri olan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu’nda start aldı. Üç gün boyunca sürecek olan bu dev organizasyon, sporseverlere seyir zevki yüksek anlar yaşatacak.

5 İlden Yaklaşık 200 Sporcu Kulaç Atacak
Geleceğin şampiyon yüzücülerini bir araya getiren turnuvaya katılım oldukça yoğun. Ulusal Gelişim Projesi kapsamında düzenlenen vize müsabakalarında, farklı şehirlerden gelen yaklaşık 200 lisanslı sporcu mücadele edecek. Turnuvaya katılım sağlayan iller arasında Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa, Muş ve Uşak yer alacak.

Next





