Emirdağspor Başkanı Erdal Pamuk, Federasyon’un play-off maçlarının tarihini öne almakla kulüpleri sıkıntıya soktuğunu söyledi.
Play-off’a yükselen Bölgesel Amatör Lig takımlarının kulüp yöneticileri ve teknik adamları maçların öne alınmasına tepki gösterirken, Emirdağspor Kulüp Başkanı Erdal Pamuk da Federasyon tarafından açıklanan maç tarihlerinin tüm planları alt üst ettiğini söyledi.
Daha önce yapılan açıklamalarda Play-off maçlarının 28-29 Nisan tarihlerinde oynanacağı bildirilmesine rağmen Federasyon’un bu tarihi 19 Nisan’a çektiğini kaydeden Emirdağspor Kulüp Başkanı Erdal Pamuk, “Salı günü kulüplere gönderilen bir faksla Perşembe günü kura çekimi toplantısının yapılacağı bildirildi. Kura çekimi toplantısında ise aceleye getirilerek ilk maçların 19 Nisan’da oynanacağı belirtildi. Bu tarihler önceden bildirilseydi hazırlıklarımızı ona göre yapar ve futbolcularımıza izin vermezdik. Tüm planlarımız alt üst oldu” dedi.
Play-off’ta ilk maçlarını 19 Nisan Perşembe günü saat 14.30’da Bursa Demirtaş Sahası’nda Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynayacaklarını, bu maçı kazandıkları takdirde ikinci maçı 22 Nisan Pazar günü yine Bursa’da bu defa Silivrispor ile yapacaklarını kaydeden Başkan Pamuk, takımına güvendiğini sözlerine ekledi. Play-off’taki ilk maçını Perşembe günü Ayvalıkgücü Belediyespor ile yapacak olan Emirdağspor’un bugün toplanarak çalışmalarına başlayacağı bildirildi. Bölgesel Amatör Lig’in 7. Grubu’nda ikinci olarak Play-off’a yükselen Emirdağspor’da futbolculara verilen izin bugün sona eriyor. Kırmızı Beyazlı ekibin yarın toplanarak önümüzdeki hafta Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynayacağı Play-off maçının hazırlıklarına başlayacağı bildirildi. Gruptaki son maçını geçtiğimiz hafta Manavgat Belediyespor ile oynadıktan sonra futbolculara izin verildiğini bildiren kulüp yöneticileri, “Play-off maçlarının erken tarihe alınması nedeniyle takımımızı Cumartesi günü toplayıp çalışmalarımıza başlayacağız. Ancak Trabzon gibi uzak illerden gelecek futbolcularımız var. Bu futbolcuların ilçemize geç gelmeleri durumunda Pazar gününden itibaren tam kadro ile sahaya ineceğiz” diye konuştular. (Gazete 3)