Sigara fiyatlarına yönelik zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Tekel Bayileri Dayanışma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, JTI sigara grubundaki ürünlere paket başına 10 TL zam yapıldığını duyurdu. Güncellenen fiyatlar 4 Ağustos itibarıyla geçerli olmaya başladı.
JTI sigara grubunda fiyatlar 10 tl birden yükseldi
Haziran ayından bu yana kademeli olarak yükselen sigara fiyatlarında Ağustos ayıyla birlikte yeni bir artış dalgası yaşandı. Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada JTI grubunda yer alan sigara markalarına 10 TL zam uygulandığını bildirdi.
En ucuz sigara 115 tl, en pahalı sigara 130 tl oldu
Yapılan son güncellemeyle birlikte JTI grubunun en düşük paket fiyatı 115 TL’ye yükselirken, en yüksek sigara fiyatı ise 130 TL seviyesine ulaştı.
Next





