Afyonkarahisar İhsaniye İlçesi Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik,Mevlid Kandili dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında Başkan Niyazi Akgedik; ’’Âlemlere rahmet elçisi olarak gönderilen sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz.

 Yeryüzünde önemli gelişmelere sebep olan bu kutlu doğum; sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (SAV)’in getirmiş olduğu ilahi mesajı anlamak, ortaya koymuş olduğu eşsiz örnek ahlâkını özümsemek, ona duyulan içten sevgiyi gönüllerden sözlere ve yeni nesillere aktarmak düşüncesiyle asırladır, aziz milletimiz ve tüm İslam âlemi tarafından Mevlid Kandili olarak kutlanmaktadır.

İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ eden sevgili Peygamber Efendimiz (SAV), gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle insanlığın yolunu aydınlatmıştır.

 Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm İslam âleminin ve hemşehrilerimin Mevlid Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, İlçemize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.