Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Yeşilyurt Mahallesi’nde düzenlenen El Sanatları ve Giyim Kursları Yıl Sonu Sergisi’ni ziyaret etti. Kursiyerlerin yıl boyunca büyük bir sabır ve özveriyle hazırladığı el emeği göz nuru ürünleri yerinde inceleyen Başkan Köksal, üreten kadınların her zaman yanında olduklarını vurguladı.


Yıl Boyunca Hazırlanan Eserler Görücüye Çıktı
Yeşilyurt Mahallesi’nde gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte, mahalleli kadınların ve kursiyerlerin uzun soluklu emekleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide; geleneksel el işi ürünlerden modern giyim çalışmalarına, iğne oyalarından çeşitli el sanatları tasarımlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi yer aldı. Sergi alanını baştan sona gezen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, sergilenen tüm eserleri tek tek inceleyerek tasarımlar hakkında usta öğreticilerden ve kursiyerlerden bilgi aldı.


Başkan Burcu Köksal Kursiyerler ve Mahalle Sakinleriyle Sohbet Etti
Ziyareti sırasında sadece ürünleri incelemekle kalmayan Başkan Burcu Köksal, stantların başında bekleyen kursiyerlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Kadınların el emeğinin ekonomik bir değere dönüşmesinin önemine değinen Köksal, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sergi alanında bulunan vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Köksal, mahalle halkının taleplerini dinleyerek yerel yönetim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Next






