Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yıl dönümü kutlamaları yurt genelinde coşkuyla hazırlanırken, Afyonkarahisar’da da etkinlik programında hava muhalefeti nedeniyle değişikliğe gidildi. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen sevilen müzik grubu Ayna’nın konser mekânında güncelleme yapıldı.
Konser Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kapalı Spor Salonu’na Alındı
Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, planlanan Ayna konseri olumsuz hava koşullarının etkili olması ihtimaline karşı açık alan olan Zafer Meydanı’ndan kapalı alana taşındı. Etkinliğin, vatandaşların ve grubun güvenliği ile konforu gözetilerek Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirileceği bildirildi.
Saat 20.00’de Başlayacak
Kutlama programı kapsamında sahne alacak olan Ayna grubu, 29 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de müzikseverlerle buluşacak. Konserin kapalı salona alınmasına rağmen coşku ve katılımın aynı yoğunlukta olması bekleniyor.
Belediyeden Tüm Vatandaşlara Davet
Afyonkarahisar Belediyesi yetkilileri, Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşamak üzere tüm vatandaşları ve müzikseverleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek konsere davet etti. Etkinliğin girişlerinin ücretsiz olduğu ve bayram coşkusunun kapalı alanda da en üst düzeyde yaşatılacağı ifade edildi.
Next





