🚨 SON DAKİKA | Siyasette deprem etkisi yaratacak açıklamalar!
🗣️ Afyonkarahisar Bld. Bşk. Burcu Köksal: "Yarın AK Parti'ye katılıyorum, içim çok rahat. Dinar Bld. Başkanı Veysel Topçu da benimle geçiyor."
💥 Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 45 dakika görüştüğünü açıklayan Köksal'dan Özgür Özel'e şok suçlama: "Boşan mesajı en hafifiydi. Evet tehdit edildim, beni Özgür Özel tehdit etti!"
👇 Türkiye'nin konuştuğu bu tarihi açıklamaların tüm detayları sitemizde:
BURCU KÖKSAL SESSİZLİĞİNİ BOZDU, BOMBALARI PATLATTI: "AK Parti'ye Geçiyorum, Beni Özgür Özel Tehdit Etti!"

Günlerdir Türkiye gündeminin ilk sırasında yer alan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, hakkındaki iddialara son noktayı koydu. TV100 yayınında Barış Yarkadaş, Başkan Burcu Köksal'la olan görüşmesini anlattı.
Burcu Köksal, yarın AK Parti'ye katılacağını, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'nun da kendisiyle geleceğini duyurdu. Köksal'ın en sarsıcı açıklaması ise CHP Lideri Özgür Özel hakkında oldu: "Evet tehdit edildim ama beni Özgür Özel tehdit etti!"
Afyonkarahisar siyasetinde haftalardır süren "transfer" tartışmaları ve kulis fırtınası, Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın net açıklamalarıyla yerini siyasi bir depreme bıraktı. Sessizliğini TV100 ekranlarında gazeteci Barış Yarkadaş'a bozan Başkan Köksal, hem AK Parti'ye geçişini resmen doğruladı hem de CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik çok ağır suçlamalarda bulundu.
"İçim Çok Rahat, Yarın AK Parti'ye Katılıyorum"
Sürece dair hislerini ve kararını net bir dille ifade eden Köksal, "Yarın, AK Parti’ye katılıyorum. Çok huzurluyum, içim çok rahat" dedi.
AFYONHABER'in daha önce kulis bilgisi olarak duyurduğu ilçe belediye başkanlarının geçişi de Köksal'ın açıklamalarıyla netlik kazandı. Köksal, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'nun da yarın kendisiyle birlikte AK Parti saflarına katılacağını resmen duyurdu.
Erdoğan ile 45 Dakikalık Zirve: "Bu CHP, Bizim CHP'miz Değil"
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile baş başa 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Köksal, görüşmenin detaylarını şu sözlerle aktardı:
"Cumhurbaşkanımız birlikte siyaset yapacağımızı söyledi. Ben de kendisine, ‘Sayın Cumhurbaşkanım, ben hep sizin karşınızda oldum CHP’deyken ama bizim savunduğumuz CHP’den eser kalmadı. Bu CHP bizim CHP’miz değil’ dedim. Artık CHP’de siyasete devam etme imkânım kalmamıştı."
Siyaseti Sarsacak İddia: "Beni Özgür Özel Tehdit Etti"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katıldığı bir televizyon programında Köksal'a hitaben "Kocan bir yanlış yaptıysa gerekirse kocanı boşa" dediğini açıklaması büyük yankı uyandırmıştı. Köksal, bu duruma da değinerek, “Özel’in ‘boşan’ mesajı, yazdığı mesajların içinde en hafifi” diyerek krizin boyutunu gözler önüne serdi.
Miting için Afyonkarahisar'a gelen İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un "Eşiyle tehdit ediyorlar" iddialarına da sert ve net bir yanıt veren Köksal, siyaset gündemini temelden sarsacak şu ifadeleri kullandı:
"O videoyu ben de izledim. Cemal Enginyurt ‘eşimle tehdit ediyorlar’ diye bir video yayınlamış. Kim tehdit etmiş beni, onu söylesinler. Evet, ben tehdit edildim. Beni Özgür Özel tehdit etti."
Salı günü Ankara'da düzenlenecek törenle resmiyet kazanacak olan bu geçişin ardından, CHP cephesinden Köksal'ın bu ağır suçlamalarına nasıl bir yanıt geleceği merakla bekleniyor.
#Afyonkarahisar #BurcuKöksal #ÖzgürÖzel #AKParti #CHP #SonDakika #Gündem #Siyaset #VeyselTopçu #AfyonHaber
Next




