AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven 28 Mayıs seçimlerinin ardından yazılı bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında;

“Yaklaşık 2 ayı aşkın bir süredir tüm milletimizle birlikte önemli bir seçim sürecini hamdolsun herhangi bir sorun yaşamadan atlattık. Milletimizin teveccühleriyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı  yeniden liderimiz, Cumhurbaşkanımız olarak belirledik. Bir kez daha ülkemize demokrasi bayramı yaşatan Aziz Milletimizi ve tüm teşkilatlarımızı yürekten kutluyorum. İlk günden beri söylediğimiz gibi “Biz öyle bir kazanacağız ki; kaybeden kimse olmayacak.” Çok şükür ki Türkiye kazandı. Bugünden sonra da artık hiç durmadan ülkemiz ve milletimiz için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile seçimin ertesi günü unutulan vaatleri eski Türkiye ile geride bıraktık. Yola çıktığımızdan beri milletimizin içinde nerede olmamız gerekiyorsa orada olduk. Ve şimdi 28 Mayıs ile kapısını ardına kadar açtığımız Türkiye Yüzyılı’na girme vaktidir. Tam bağımsız büyük ve güçlü Türkiye için saydığımız bütün hedeflere yürüme vaktidir. Bizi artık Afyonkarahisar’da Türkiye’de çok iyi biliyor. Bizim gayemiz ülkemiz ve milletimize hizmet etmek. Ardı ardına sıraladığımız hizmetlere yenilerini eklemek.

Asırlar boyunca insanlığın huzur ve refahı, toplumların adaleti için mücadele etmiş kahraman ve lider ruhlu bu millet tarih boyunca hep çağlar açan çağlar kapatan olmuştur. 29 Mayıs 1453’de İstanbul’u fethederek bir dönemi kapatıp bir dönemi açan şanlı orduyu ve onun büyük komutanı Fatih Sultan Mehmet Han’ı bir kez daha rahmetle anıyorum. Ecdadımızdan aldığımız güçle aynı ruhla bizlerde sindirilmeye ve sömürülmeye çalışılmış milletimiz ile tarih sayfalarına geçecek yeni destanlar yazdık. 15 Temmuz gecesi yıktığımız bütün planlar ve düzenlerin ardından önemini daha ileride fark edeceğimiz 28 Mayıs seçimleri ile de tarihe not düştük. “Bu millet yıkılmaz.” Hamdolsun Kandil’deki bebek katillerini sevindirmedik. Yeniden ülkemizde dilediği gibi at koşturmayı planlayan dünyayı 5’ten ibaret sananları sevindirmedik. Bayrak kazandı, mukaddesat kazandı, milletimiz kazandı. Bu duygu ve düşüncülerle İstanbul’un Fethi’nin 570.yıl dönümünde gerçekleştirdikleri fetih ve daha nice icraatle bizlere ilham olan Fatih Sultan Mehmet Han ve ecdadımızı rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.