Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Basını ile kahvaltıda buluştu.

Dernek binasında düzenlenen toplantıya MÜSİAD il Başkanı Ahmet Karakol ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda Başkan Karakol Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde MÜSİAD olarak mevcut belediye Başkanı Burhanettin Çobanı destekleyeceklerini söyledi.

Her şey Afyonkarahisar için

Derneğin kuruluş süreci hakkında bilgiler veren Başkan Karakol : “Derneğimiz 2013 yılından beri temsilcilik statüsünde ilimizde faaliyet göstermiştir. Ben ve ekibim15 Mart 2018 tarihinde yeni yönetim olarak görevi devraldık. Yönetime gelirken temel bir hedef önümüze koymuştuk. Bu hedef MÜSİAD Afyonkarahisar’ı büyütmek, temsilcilik statüsünden şube statüsüne getirmek, MÜSİAD’ ın Ülkemiz genelinde gözlenen etkili ve faydalı faaliyetlerini İlimize taşımak ve MÜSİAD Afyonkarahisar’ı daha kurumsal, daha etkin bir STK haline getirmekti.”dedi.

Üye sayımız hızla artacak

Üye sayısı hızla arttıracaklarını ifade eden Başkan Karakol: “Görevi devralır almaz heyecanla işe koyulduk. İdari ve mülki amirlerimizi ziyaret ederek düşüncelerimizi aktardık onların değerli fikirlerini aldık. Siz basın mensuplarımızla değişik zamanlarda bir araya geldik, sizlere de hedeflerimizi anlattık. Derneğimizin çalışmalarının daha rahat yürütülmesi için yeni ofisimize taşındık. Yeni ofisimizin açılışı vesilesiyle MÜSİAD Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan’ ı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerini ve birçok ilden iş adamlarını Afyonkarahisar’da misafir ettik, ilimizi tanıttık, ilimizin yatırım potansiyelini anlattık. MÜSİAD Afyonkarahisar olarak kurulduğumuz günden bugüne temel problemimiz üye sayımızın artırılamamasıydı. Yoğun ziyaret programları ve tanıtımlarla çok şükür üye sayımız yüzde yüzün üzerinde artış gösterdi. Yılsonuna kadar 100 üyenin üzerine çıkmayı hedefliyoruz.” dedi.

Başarılı hizmetleri oldu

Toplantı sonrasında soruları cevaplayan MÜSİAD Başkanı Ahmet Karakol Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde MÜSİAD olarak kime destek vereceksiniz sorusuna cevap verdi. Başkan Karakol: “Yerel seçimlerde mevcut Belediye Başkanı Burhanettin Çobanı destekleyeceğiz. Afyonkarahisar’a birçok başarılı hizmeti oldu ve hizmet etmeye devam edeceğini düşünüyoruz” dedi.