Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen nikâh merasimine siyaset ve parti teşkilatından yoğun katılım sağlandı. Önceki dönem il yönetim kurulu üyesi Galip Yit’in oğlu Kadir ile Tulay ailesinin kızı Emine, düzenlenen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi.
Siyaset ve teşkilat bir arada
Afyonkarahisar'da gerçekleşen düğün töreni, yerel siyaset ve parti teşkilatının önemli isimlerini bir araya getirdi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, genç çiftin bu mutlu gününde nikâh şahitliği yaparak heyecanlarına ortak oldu.
Genç çifte anlamlı şahitlik
Törende çiftin nikâh şahitliğini üstlenen Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve İl Başkanı Özgür Kavak, evlilik cüzdanını takdim ederken genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Yurdunuseven, merasim sonrasında yaptığı açıklamada, "Rabbim genç çiftimize bir ömür boyu huzur, mutluluk ve muhabbet nasip eylesin. Birlikte çıktıkları bu güzel yolda yuvalarını sevgi ve bereketle daim eylesin" diyerek iyi dileklerini iletti.
Yit ve Tulay aileleri, çocuklarının bu özel ve anlamlı gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerle, nikâh törenine katılım sağlayan siyasi ve yerel protokol üyelerine teşekkürlerini sundu.
Next





