Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1928 yılında yaktığı TED meşalesinin aydınlık yarınları olan 8. sınıf TED’li öğrenciler dün akşam TED Afyon Koleji Kampüsünde düzenlenen mezuniyet töreni ile yeni ufuklara yelken açmak, yeni başarılar elde etmek üzere Liseye Merhaba dediler.

TED Afyon Koleji Ortaokulu Mezuniyet Töreni öğretmenlerin, öğrenci velilerinin katılımının yanı sıra Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve TED Afyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı’nın katılımıyla gerçekleşti.

TED Afyon Koleji Ortaokulu Müdürü Azime Tanrıverdi yaptığı konuşmasında, TED Afyon Koleji adına gösterdiği örnek davranışlar, elde ettikleri başarılar, yaşattıkları gurur dolu anlar için TED’li öğrencilere teşekkür etti.

TED Afyon Koleji kampüsünde düzenlenen mezuniyet töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Tören, eğitimin ve başarının devamlılığını sembolize eden bayrak flama devir teslimi ve mezuniyet yeminiyle sürerken; okul birincisi Zeynep Beril Alaca’nın mezuniyet kütüğüne 1.’lik pirincini çakması, mezuniyet belgelerinin dağıtımı, keplerin havaya atılması ve ardından gerçekleştirilen kokteyl ile sona erdi.