Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, belediyenin araç filosuna bir yenisini daha kattı.

Başkan Karaman, İlçe halkından gelen yoğun talepler doğrultusunda belediyeye bir adet kepçe kazandırdı. Kepçenin ilçeye gelmesi ile birlikte Sinanpaşa Belediye binası önünde kurban kesildi.



Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve belediye personeli ile vatandaşların katıldığı kurban kesiminde dualar edildi. Burada konuşan Belediye Başkanı Karaman, hizmet işinin gönül işi olduğuna dikkat çekerek, “Rabbim bizleri bu yoldan ayırmasın. Allah kaza bela göstermesin” dedi.



İş makinesinin kazandırılmasında hükümetin büyük destekleri olduğunu belirten Başkan Karaman, “AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen  ve belediye meclis üyelerimize büyük teşekkür ediyorum. Bu destekler sayesinde ilçemize sıfır kilometre bir iş makinesi kazandırmış olduk ve halkımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik” diye konuştu.



İş makinesinin belediye çalışmalarının yanı sıra vatandaşa hizmet etme noktasında kolaylık sağlayacağını ifade eden Başkan Karaman, “Belediyemizde bulunan bir adet kepçe yeterli gelmiyordu. Bunun için halkımızdan gelen talepler doğrultusunda bir adet daha kepçe almaya karar verdik. Artık bu sayede vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamış olduk” dedi.



Çalışmaları yaparken en büyük gücü Sinanpaşa halkından aldığını söyleyen Belediye Başkanı Erdal Karaman, “Allah bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Çalışmalarımız dur durak bilmeden önce hükümetimizin ve milletvekillerimizin desteği ile devam edecek. Buradan çalışmalarıma destek veren tüm Sinanpaşa halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.