Başlığı okuyunca kim diye merak ettiniz. Bir haber sitesi hatta afyonhaber yazarsa vardır bunda birşey diye mutlaka düşündünüz.

Bu arkadaş Afyonkarahisar Belediyesinde müdürlük yapıyor.

Bu adam nasıl ve nereden geldi aslında herkes biliyor. Geldiği günden itibaren verimli bir işi olmayan kendini beğenmiş Bu arkadaş hakkında bir şikayet DAHA geldi haber merkezimize.

Bu arkadaş Temizlik İşleri Müdürü Nurullah Peker. Arkadaş taaaaaaaa İstanbul dan geldi.

Neyse olaya gelelim. Bu arkadaş bünyesinde görev yapan bir emekçi kardeşimize ağza alınmayacak kötü sözler sarf etmiş (Onlar bizde var) Niye diye soracak olursanız bu arkadaş CHP Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın Seçim Koordinasyon Merkezine giden bir çalışanını odasına çağırıp ağza alınmayacak edepsiz sözler sarf ediyor.

Ki bu olay bu şahsın ilk vukuatı da değil. Daha önce Belediye Basın Müdürü olarak görev yaparken de başkan ZEYBEK'in açıklamalarını yanıltıcı olarak servis ettiği gerekçesiyle basın mensupları ile başkanın arasını açmayı başarmış, yine orada da personellere mobing yapmayı marifet bilmişti. Kısacası gittiği her yerde ortalığı karıştıran bir şahıs kendisi.

Son olaydan sonra bunu duyan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Müdür Peker i odasına çağırarak gerekeni yapıyor. Şu zamana kadar hiçbir zaman hak yemeyen Başkan Zeybek'i bu tutumundan dolayı bir kez daha tebrik ediyoruz.

Afyon'un Bilinmeyen Fotoğrafları Afyon'un Bilinmeyen Fotoğrafları

O zaman soruyoruz.
Eyyyyyyyyyyyyyy Temiz Müdür sen değil misin Mahmut Koçak'ın arkasından koşan.
Sen değilmisin Hüseyin Uluçay aday olarak açıklandığında SKM önüne karşılamaya giden.
Sen şu anda devlet memuru statüsündesin. Bu yasak ne gerektirir biliyormusun, memuriyetten atılmak zorundasın !
Bu temiz müdür kendini bir halt sanıyor.