rnrnSANDIKLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDUrnrnAfyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sandıklı ilçesinde ‘Sizi Dinliyoruz Toplantısı’na katıldı.rnAfyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sandıklı ve Hüdai Kaplıcaları’nda incelemelerde bulundu. Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

SANDIKLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sandıklı ilçesinde ‘Sizi Dinliyoruz Toplantısı’na katıldı.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sandıklı ve Hüdai Kaplıcaları’nda incelemelerde bulundu. Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan ‘Sizi Dinliyoruz Toplantısı’na da katılan Vali Balkanlıoğlu konuşmasında, “Hüdai Kaplıcaları vesilesi ile Sandıklı’yı duymayan yok. Dolayısıyla Afyonkarahisar bakımından Sandıklı son derece önemli bir ilçe. Nüfus açısından, potansiyel açıdan Sandıklı her türlü hizmete layık” dedi.
Toplantıya Vali Balkanlıoğlu’nun yanısıra İlçe Kaymakamı Ali Candan, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Müdürü Halil İbrahim Demirsoy, belde belediye başkanları ve köy muhtarları katıldı. İlçe Kaymakamı Ali Candan toplantı öncesi Kaymakamlık girişindeki çevre düzenlemesi hakkında Vali Balkanlıoğlu ve heyete bilgi verdi.
Toplantıda Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Sorkun Belediye Başkanı İlyas Arısoy ve çok sayıda muhtar OEDAŞ hizmetlerinden şikayetçi oldu.Başkan Elibol, “OEDAŞ eski hatlarla hizmet vermeye çalışıyor. Bu hatlar enerjiyi taşıyamıyor. Sürekli kesintiler oluyor.Isıtma ve seracılıkta elektrik enerjisi önemli. Bu kesintiler bizim hizmetimize olumsuz yansıyor” diye konuştu.
Muhtarlar ise özelikle yaz aylarında elektrik kesintilerinden şikayetçi olurken, bazı muhtarlar ise 30 yıllık ağaç elektrik direklerinin tehlike arzettiğine dikkat çekti. Elektrik sorunu dışında muhtarlar parke taşı döşemeleri ve ara yolların arızalarının giderilmesi, taşkın koruma, kanalizasyon, çevre düzenlemeleri konularında sorunlarını dile getirdi.
Vali Balkanlıoğlu da sorunların giderilmesi için yetkililere talimat verdi.
Sandıklı Hüdai Kaplıcası’nda bulunan Termal Huzurevi’nde inceleme yapan Vali Balkanlıoğlu, inşaatı yapan yüklenici firma yetkilisinden bilgiler aldı. ALİ BAYAR (İHA)