Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, TG Ekspo Uluslararası Fuarcılık A.Ş organizasyonuyla 2-4 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenen Medexcon 2015 Sağlık Fuar ve Kongresine katıldı. Ankara ATO Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, sağlık sektörü profesyonelleri, kamu otoriteleri, tedarikçiler ve uluslararası distribütörlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongrede Rektör Solak tarafından Biruni Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haydar Sur’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Sağlık Paydaşlarının Gelecek Hedefleri ve Bugün Gelinen Noktanın Değerlendirmeleri” adlı oturumda“Üniversite Hastanelerinde Gelinen Nokta ve Gelecek Vizyonu” başlıklı bir bildiri sunuldu.

Çok sayıda özel konulu konferansın yer aldığı kongrede “Sağlık Teknolojileri’nin ve Tıbbi Cihaz Sektörü’nün Geleceği, Hastanelerde Bilişim Teknolojileri, Sağlıkta Gelecek Vizyonu, Sağlık Sektöründe Kadın Dokunuşu, İnovasyonel Sağlık Akımları, Güncel SGK Mevzuat ve Uygulamaları” konu başlıklarında konferanslar gerçekleştirildi.

Profesyonel konuşmacıların sektörel bilgi ve deneyimleri paylaştığı fuarda, katılımcılar sağlık alanındaki teknolojiler hakkında bilgi edinme olanağı buldu.