PROJELERİMİZİ ÇOK

YAKINDA AÇIKLIYORUZ

 

AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş, proje çalışmalarının devam ettiğini, çok yakında Çobanlar için yapılacak projeleri kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

OY VEREN-VERMEYEN AYIRIMI YAPMAYACAĞIZ

Çobanlar ilçemizin, hak ettiği yere gelmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışacaklarını ifade eden Başkan Adayı Altuntaş, “Biz bütün Çobanlar’ı kucaklayacağız. Şunu belirtmek isterim ki,1 Nisan sabahı, parti rozetimizi bir tarafa koyup, oy veren vermeyen herkesin hizmetkarı olacağız. Bizim dönemimizde oy veren vermeyen ayırımı kesinlikle olmayacaktır” dedi.

ŞEFFAF BİR BELEDİYE ANLAYIŞINDAYIZ

Proje hazırlıklarının da devam ettiğini söyleyen AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş, “Çobanlarımızın hayırına olan her türlü yatırımın getirilmesi için çalışmalar yapacağız. Şunu belirtmek isterim ki, istişare etmeden, insanlarımızla enine boyuna görüşmeden hiçbir şey yapmayacağız. Amacımız, belediyemizde şeffaf bir yönetim sağlamak ve her kesimle istişare etmektir” diye konuştu.

SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş, ev gezilerinin devam ettiğini, herkese birlik ve beraberliğin önemini anlattıklarını söyledi. AK Parti Adayı Altuntaş, “Biz gönüllere dokunacağız. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Tek hedefimiz, Çobanlarımızı modern ilçeler arasına girebilmesi için çalışmaktır” dedi.