AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay “Covid 19 ile mücadele de sosyal destek programı kapsamında şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza 307 milyon 83 bin 129 TL. destek sağlandı” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Tanıtım Medya Başkanı Yakup Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz katıldı.


“Covid 19 ile mücadele de sosyal destek programı kapsamında şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza 307 milyon 83 bin 129 TL. destek sağlandı” diyen Uluçay açıklamasında, “Bu destek içerisinde kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneği, normalleşme desteği, biz bize yeteriz Türkiyem ve sosyal destek programı ödemeleri yer alıyor. Aziz vatanımızın dört bir yanını mamur eden, insanı yaşat ki devlet yaşasın şuuru ile milletimiz için Cumhurbaşkanımız, milletvekillerimiz ve teşkilatımız olarak bir an olsun çalışmaktan geri durmuyor, nerede bir ihtiyaç var ise gidermek adına çaba sarfediyoruz. Gerek sağlık gerekse maddi destek anlamında hükümetimiz, partimiz ve belediyemiz her zaman halkımıza destek olmaktadır ve destek olmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Başarılı güreşçi kızlarımıza ve hocalarına tebrik

Uluçay, “Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesinde kurulan güreş takımının minik kızları, Türkiye çapında imza attıkları başarılar ile dikkati çekiyor” diyerek sözlerine şöyle devam etti;

 
  • Taşoluk Belediye Spor Kulübü; Küçük yıldız kadınlarda takım halinde 85 puanla Türkiye şampiyonu oldu (41 il katılım sağladı)
  • 43 KG Edanur Ersoy -Büyük Yıldız Kadınlarda Türkiye 1.si (Avrupa ve dünya şampiyonasına katılacak)
  • 33 KG Fatma Yılmaz -Küçük Yıldız Kadınlarda Türkiye 1.si (Avrupa ve Balkan şampiyonasına katılacak)
  • 39 KG Hava Konca -Küçük Yıldız Kadınlarda Türkiye 1.si (Avrupa ve Balkan şampiyonasına katılacak)
  • 36 KG Yağmur Karabacak -Küçük Yıldız Kadınlarda Türkiye 1.si (Avrupa ve Balkan şampiyonasına katılacak)
  • Güreşçi kızlarımızın hocaları Yakup Yağcı’yı ve kızlarımızın her birini ayrı ayrı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.