Antalya’da Aile Faciası: Öğretmen, Eşi ve Kayınpederini Pompalı Tüfekle Öldürdü, tartışmanın tayin nedeniyle çıktığı iddia edildi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan aile içi şiddet olayı büyük üzüntü yarattı. İddiaya göre bir öğretmen, tartışma yaşadığı öğretmen eşini ve kayınpederini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Anaokulu sahibi, silahla müdürü vurdu
Anaokulu sahibi, silahla müdürü vurdu
İçeriği Görüntüle

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı, kentte büyük yankı uyandırdı. Olay, Memurevleri Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre öğretmen O.B. ile aynı mesleği yapan eşi Aslıhan Ö.B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.B.’nin evde bulunan pompalı tüfekle eşi ve kayınpederi Cafer Ö.’ye ateş açtığı iddia edildi.

Anne ve Babası Hayatını Kaybetti

Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Aslıhan Ö.B. ile babası Cafer Ö.’nün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaşamını yitiren baba ve kızın cenazeleri, olay yeri inceleme çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen O.B.’yi olay yerinde gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Üç Çocuk Yakınlarına Teslim Edildi

Yaşanan trajedi sırasında evde bulunan çiftin 3 çocuğu ise olaydan etkilenmemeleri amacıyla yakınları tarafından evden alınarak güvenli bir yere götürüldü. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Soruşturma Başlatıldı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Yetkililer, aile içi tartışmanın nedenini ve olayın tüm ayrıntılarını ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya’yı yasa boğan olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.