Afyonkarahisar İhsaniye İlçesine bağlı Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 


Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, tüm İslam âleminin ve Afyonkarahisar, Yaylabağı'lı  hemşerilerinin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayarak, Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni etti. 

11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü de taşıdıklarını dile getiren Başkan Akgedik, “Başta ülkemiz Türkiye’yi ve Dünya'yı tehdit eden, Korona Virüs hastalığının son bulması için bu mübarek gecede bol bol düa etmemiz gerekiyor.” dedi.

Başkan Niyazi Akgedik mesajına şöyle devam etti: “ Tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bir kez daha bu önemli gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederek tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ederim.”