Tarihçi Araştırmacı Yazar Hasan Özpınar, sosyal medyadan, 1989-1990 futbol sezonunda deplasman maçından dönen ve camları deplasmanda taşlanarak kırılan bir otobüsü paylaştı.

Özpınar, paylaşımında "Bir zamanlar...Afyonspor taraftarlarını götürdüğü deplasman maçında taşlanan ve camları kırılan Haskaymak otobüsü.sağda teknik direktör merhum Burhan Geçer. Yıl tahminlerinizi alalım" diye yazdı.

Bu paylaşıma yorum yapan, zamanın otocam esnafı Erdoğan Atilla,  şunları dedi:

"Maalesef O günleri yaşadım. Ben OTOCAM ticareti yapıyordum gece yarısı telefonda cam ihtiyacımız var Anitpark önünde bekliyoruz dediler.O saatte kalabalık toplulukların bir kaç Otobüsün çevresinde toplanmış hararetli konuşmalara şahit oldum.Haskaymak gurubuna ait 3-4 Otobüsün Camlarında hasarı hayretle gördüm. Merhum Orhan Durak,Abi yardımcı ol bunları bu vaziyette Bolvadine gondermeyelim yoksa deplasmana giderken arac bulaman.Hemen birkaç taraftarin yardımıyla sokak lambaları altında sabaha kadar çalıştım.Birkac gün sonra bedeli icin Orhani aradim kulüb maddî sıkıntı içindeymiş, odeme imkanlari yokmuş bende AFYON Spora katkım olsun dedim.Hayatimda o kadar zor şartlarda yaptığım zamanla yarışımı unutamam..."