AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.





Yurdunuseven mesajında, "Milletimize duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, yine milletimizin bağımsızlık ve istikbali uğruna canı pahasına mücadele eden Gazi Mustafa Kemal'i rahmetle yad ediyorum."dedi



Vatanımızı parçalamak, milletimizi esaret altına almak isteyenlere tarihin her döneminde milletimizin fırsat vermediğe de vurgu yapan Yurdunuseven; "İstiklal Mücadelesi'ne önderlik eden, milletin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri yönetimi, kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir."ifadelerine yer verdi.



"Cumhuriyetimizin 100.yılına doğru emin adımlarla ilerleyen Türkiye, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye devam ederken, ecdadımızın her dönemde önüne çıkan engelleri birlik ve beraberlik içinde aştığını, milli ve manevi değerlerini her şart altında yaşattığını, inandığı yoldan asla dönmediğini, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıktığını da unutmamalıyız.



Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."dedi