Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek, Afyonkarahisar – Şuhut ilçesi devlet yolu üzerinde bulunan Nuribey Kasabası’na giriş noktasına kavşak düzenlenmesi ve Emirdağ-Bolvadin-Çay bölünmüş yolun yapımı devam eden kısımların tamamlanması konusunda talepleri iletti.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti. Milletvekili Taytak, vatandaşlardan ve yerel yöneticilerden gelen karayolları ile ilgili yapılması gereken talep ve istekleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile paylaştı.

“Nuribey Kasabası’nın giriş noktasına kavşak düzenlenmesi yapılacak”
Afyonkarahisar- Şuhut devlet yolu üzerinde bulunan Nuribey Kasabası’nın giriş noktasına kavşak düzenlenmesi ile ilgili Nuribey halkının taleplerini Bakan Karaismailoğlu’nu ileten Milletvekili Taytak, yakın zaman içerisinde burada gereken çalışmanın yapılacağını söyledi. Taytak, “Yaz dönemi boyunca geçim kaynağı olan patates alım satımı ile ilgili şehirlerarası tır ve kamyon giriş çıkışlarının yoğunluğundan kaynaklı mağduriyetlerinin giderilmesi ve Nuribey halkının kasabaya girişte herhangi bir kazaya sebebiyet olmaması için Afyon-Şuhut yolu güzergahı üzerindeki Nuribey Kasabası’na giriş hattına cep konulması önem arz etmektedir. Bakan Karaismailoğlu ile yaptığımız görüşmede Nuribey halkımızın mağduriyetini giderilmesi noktasında kasabanın giriş noktasına yakın zamanda gerekli çalışma yapılacaktır “dedi.

Emirdağ-Bolvadin-Çay bölünmüş yolun yapımı
Emirdağ-Bolvadin-Çay bölünmüş yolun yapımı devam eden ve yolun diğer tamamlanması gereken kısımların tamamlanması konusunu da Bakan Karaismailoğlu ile görüştüklerini dile getiren Taytak, “Emirdağ-Bolvadin-Çay bölünmüş yolun Bolvadin-Çay arası 6 kilometresi tamamlanması ile ilgili talepleri ilettik” diye konuştu