Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve beraberindeki, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, Mehmet Sarı ve Ahmet Gülbeyaz ile birlikte Dinar’a bağlı Yıprak Köyünde şehit ailesini evinde ziyaret etti.

Şırnak'ın İdil ilçesinde, güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran’ın Yıprak’taki babası Hayrullah Evran ve Annesi Yeter Evran’ı evlerinde ziyaret eden CHP heyeti burada aileye yeniden başsağlığı dileyerek yanlarında olduklarını belirtti.

Milletvekili Burcu Köksal ziyarette yaptığı konuşmasında şehit ailesinin her zaman yanında olduğunu, her türlü sorun ve sıkıntılarını çözmek adına her türlü mücadeleyi vereceğini söyledi.

Şehit ailesi ise yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını, oğulları olan Şafak Evran’ın vatanı ve milleti için kahramanca mücadelesi sonucunda şehit olduğunu söylediler.

Şehit ailesi ziyareti akabinde ise CHP heyeti köyde bulunan bir kıraathaneyi ziyaret ederek burada bulunan köylülerle görüştü.