Yerel seçim kampanya döneminde ilimizde 41 belde ve 18 ilçenin tamamını ziyaret eden MHP Afyonkarahisar MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhur İttifakını ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik felsefesini vatandaşlara anlatarak destek istedi Taytak, “31 Mart’ta Afyonkarahisar’da MHP adayları kazanacak, Cumhur kazanacak” dedi.

31 Mart yerel seçimler öncesi hem Afyonkarahisar genelinde hem diğer illerin seçim bölgelerinde yoğun bir seçim çalışması yapan MHP Afyonkarahisar MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar genelinde ayak basmadık ilçe, belde ve köy bırakmadı. 18 ilçe, 41 belde ve çok sayıda köyleri ziyaret eden Taytak, hem MHP’ye hemde Cumhur İttifakına destek istedi.

Taytak, “Yerel seçim çalışmalarına start verdiğimiz günden bugüne kadar Afyonkarahisar genelinde tüm ilçe ve beldelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla kucaklaştık.  Ziyaretlerimizde Cumhur İttifakının önemine değindik ve belediye başkan adaylarımıza destek istedik.  Sahada gördüğümüz izlenimlerde vatandaşlarımızın MHP’ye ve Cumhur İttifakına büyük bir teveccühü var. İnşallah Afyonkarahisar’da MHP yerel de iktidar olacaktır. Kazanan MHP olacak, kazanan Cumhur İttifakı olacaktır. Beka için helal oylar bu ülkenin yarınlarını düşünenlere verilecektir. Seçimlerim hem ülkemize hem de ilimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene” diye konuştu.