Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerini makamında kabul etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerini makamında kabul etti.

“AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, konuklarıyla yakından ilgilendi. Kongrenin ardından yeniden Başkanlığa seçilen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Zeybek, “Tek gayemiz Afyonkarahisar’a hizmet etmek. Kardeşlik ilişkileri çerçevesinde el ele vererek Afyonkarahisar’a birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongreden sonra kendilerini ziyaret ettik, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bugünde iade-i ziyarette bulunuyorlar. Biz kendilerinden dostluklarından, meclis çalışmalarından son derece memnunuz. Allah razı olsun. Ayrımız gayrımız yok. Tek gayemiz Afyonkarahisar’a hizmet etmek. Vatanımızı ve ilimizi çok seviyoruz” dedi.

“AĞABEYİM OLARAK SEVİYORUM”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e başarılı çalışmalarını devamını diledi. Kongre sürecinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatan İlBaşkanı Kocacan, “Başkanımıza iade-i ziyarette bulunduk. Başkanımıza Afyon’la ilgili düşüncelerimizi paylaşıyoruz, sağolsun Başkanımızın bizden istekleri varsa onları dinliyoruz. Ama bu ziyaretimizin sebebi iade-i ziyaret kendileri sağolsun kongreden sonra onurlandırdılar. Çalışmalarından gayet memnunuz, ayrıca ağabeyim olarak seviyorum. Afyon için güzel şeylerin olacağına inanıyoruz. Her türlü konuda yardımcı olmaya hazırız” dedi. Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Kasap, Saliha Kılınçarslan ve İl Sekteri Beytullah Bostancı katıldı.