Afyonkarahisar İl Genel Meclisi'nin ilk toplantısında, meclis üyelerinin oy birliği ile İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Mehmet Siper, kısa bir konuşma yaptı...

İŞTE MEHMET SİPER'İN İLK SÖZLERİ:

"Öncelikli olarak geçmiş Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Afyon'da kentsel dönüşümde ilk adım atıldı Afyon'da kentsel dönüşümde ilk adım atıldı

Bizlere İl Genel Meclisi Üyeliği için yetki veren vatandaşlarımızla, ile Meclis Başkanlığı görevini bizlere layık gören Parti Teşkilatımıza ve İl Genel Meclisimizdeki tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar ilimizde görev yaparak başarılı işlere imza atan Meclis Başkanlarımıza, ve İl Genel Meclisi Üyelerimize huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet, yaşayanlara da Allah’tan sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

Ben sizleri açıkçası farklı siyasi partilerin grupları olarak değil Afyonkarahisar’ımızı hep birlikte yöneteceğimiz bir takım olarak görüyorum. Hep birlikte güzel hizmetlere vesile olacağımızın inancı içerisindeyim.

Meclis Başkanı olarak aynı sözü tekrarlıyorum, parti, insan ayrımı yapmadan, eşitlik ilkesini bozmadan ve tarafsızlığı ortadan kaldırmadan siz değerli Meclis Üyelerimizle beraber yatırım ve hizmetleri artırarak, güzel şehrimiz Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bizler de yeni oluşan İl Genel Meclisi grubumuzla; siyasi temsilcilerimiz, bürokrasimiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz ve idari ekibimizle oluşturacağımız birlik ve beraberlik ruhuyla önceki dönem Meclis Başkanımız ve Meclis Üyelerimizden aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak ve köylerimizi daha yaşanabilir imkanlara kavuşturmak adına çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından İl Genel Meclisinde görev yapmaya hak kazanan tüm üyelerimizi tebrik ediyor, çalışmalarımızda üstün başarılar diliyorum.

Toplantıda alacağımız kararların köylerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Hep birlikte el ele vererek ilimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin.

                                                                                                                                            

Mehmet SİPER          

 İl Genel Meclis Başkanı

Mehmet Siper Konusma