Afyonkarahisar’da Emniyet Müdürü ve Müftü için veda programı

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, görev süreleri sona eren İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ile İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu için düzenlenen veda programına katıldı.

Afyonkarahisar’da görev süreleri sona eren İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ve İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu için veda programı düzenlendi.

Programa Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş da katıldı. Vali Aktaş, kentte görev yaptıkları süre boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar ve şehre sundukları hizmetler dolayısıyla Ahmet Birtan Erol ile Lütfü İmamoğlu’na teşekkür etti.

AKÜ Turizm Fakültesi Kocatepe Gastrotoryum törenle hizmete girdi
AKÜ Turizm Fakültesi Kocatepe Gastrotoryum törenle hizmete girdi
İçeriği Görüntüle

Görev süreleri boyunca Afyonkarahisar’a önemli katkılar sunan Erol ve İmamoğlu’na yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Vali Aktaş, kendilerine bundan sonraki çalışma hayatlarında kolaylıklar temennisinde bulundu.

Veda programında, görev süresi sona eren iki isme Afyonkarahisar’a yaptıkları hizmetler dolayısıyla teşekkür edildi.