Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve beldelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, “CHP’li Belediyelerle vatandaşlarımız hak ettikleri hizmeti alacaklar. Biz ‘Millet İttifakı’nı milletimizle yaptık” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Sinanpaşa, Şuhut, Dinar, Çay, Çobanlar ilçeleri ile Düzağaç, Haydarlı, Karaadilli beldelerinde seçim çalışmaları kapsamında beraberinde CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP Kadın Kolları Başkanı, İlçe ve Beldelerin Belediye Başkan Adayları ve partililerle birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’Lİ BELEDİYELERLE VATANDAŞLAR HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK

Gittiği ilçe ve beldelerde vatandaşların yoğun ilgisini gören "Halkın vekili, halkın arasında", sloganları ile karşılanan Milletvekili Burcu Köksal, ilçe ve beldelerde önce esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken, daha sonra ise ev ziyaretlerinde bulanarak vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek sorunların çözüm yolları hakkında da vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşlardan 31 Mart seçimleri için CHP'ye destek isteyen ve neden CHP'ye oy verilmesi gerektiğini anlatan Milletvekili Köksal, "Tüm yurttaşlarımızın malumu, AKP oy alıncaya kadar vatandaşın yanında sonrasında vatandaşa kapıyı kapatıyor. Türkiye'de yaşanan belediyelerin ilk onu Cumhuriyet Halk Partisi'nde. İnsanlar CHP'li Belediyeler de yaşamayı tercih ediyor. Çünkü, sosyal belediyecilik, kadına, çocuğa engelliye, yaşlıya, değer CHP'de. Biz insana insan olduğu için değer veriyoruz ve seviyoruz. Bu Türkiye'nin her yerinde böyle. CHP'li belediyeler kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden insanı esas alır. Hizmet herkese eşit bir şekilde gider. 31 Mart sonrasında tüm Türkiye'de ve Afyonkarahisar merkezimiz dahil tüm ilçe ve beldelerimizde de Millet İttifakı ile vatandaşlar hak ettiği hizmeti alacak. Belediye Başkanlarımız görev süreleri boyunca sürekli genel merkezimiz tarafından denetleniyor. Bu konuda Genel Merkezimizde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve CHP'li Milletvekillerimiz sürekli olarak belediyelerimizi denetliyor. Vaatler yerine getiriliyor mu? Getirilmiyor mu? Kontrol altında takip ediliyor. Çünkü CHP'de öncelik vatandaşın memnuniyeti. CHP'li tüm Milletvekilleri olarak evlere, tarlalara, bağlara bahçelere gidip oy istiyoruz. Çünkü biz seçimden seçime değil her zaman yurttaşlarımızın yanındayız. Tarlada izimiz olduğu için hasatta da yüzümüz var. Afyonkarahisar'da 31 Mart'ta Millet İttifakının bayrağını belediyelerimize yurttaşlarımızla birlikte dikeceğimize inanıyorum." dedi.

MİLLET İTTİFAKINI MİLLETİMİZLE YAPTIK

Milletvekili Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, İl Yönetimi, İl Kadın Kolları, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya ve İl Yönetimi, CHP ve İYİ Parti Evciler İlçe Yönetimi ile çevre ilçelerdeki Belediye Başkanları ile birlikte Evciler İlçesi'nde "Millet İttifakı"nın Adayı mevcut Belediye Başkanı Saim Özer'in seçim bürosunun açılışına katıldı.

“CHP'li ile Derman Belediyeciliği gelecek, Mart'ın Sonu Bahar” diyerek "Millet İttifakı" seçim bürosunun açılışında konuşan Köksal, "Evciler evimiz gibi kaç kez geldiğimi hatırlamıyorum. Ama evimde gördüğüm sıcak yüzü misafirperverliği  burada her zaman görüyorum. Evciler de sıcak yüzlü samimi çok çalışan pırıl pırıl bir belediye başkanımız var. Evciler'i hak ettiği yere getirmek için çalışan Ankara'da bürokraside zaman zaman beraber mücadele ettiğimiz Evciler'le yatıp kalkan Belediye Başkanımız Saim Özer'i 31 Mart'ta tekrar o makama oturmak için hep birlikte çalışacağız. Bilindiği üzere Millet İttifakı yaptık. Tabi ittifak Türkiye gelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da güzel bir şekilde yürürlüğe girdi. Her zaman söylediğim bir söz var; Söz konusu vatansa gerisi teferruat. Bu güzel sözün vücut bulmuş hali de Millet İttfakı'dır. Bu ittifakta olan herkes söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen insanlar. Hatırlanacağı üzere geçmişti İYİ Parti'nin seçime sokulmaması için bir karar verilecekti. O gün Ankara'ya çağrıldık Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından. O günde söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedik. İşte o Millet İttifakı bugünde var. Biz bu ittifakı kimle yaptık? Seçim zamanı söz verilip de seçimden sonra mecliste 'U' dönüşü yapılan Emeklilikte Yaşa Takılan 700 binin üzerinde EYT'li yurttaşımızla yaptık. 1,5 milyon ek göstergede bekleyen yurttaşlarımızla yaptık. Borç batağında kıvranan kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan 400 bin civarında küçük ve orta ölçekli işletmeyi işleten esnaf kardeşlerimizle yaptık. Ürünü para etmeyen borcu borçla kapatmaya çalışan icra ile uğraşan çiftçi kardeşlerimizle yaptık. Sütü para etmeyen kesimhane için hayvanını götürdüğünde aylar sonrasına gün verilen hayvanın yemini dahi alamayan besicilerle yaptık. İflasın eşiğine gelen iş insanları ile yaptık. Bu ittifakı önce Cumhuriyet, Türkiye, Atatürk diyenlerle yaptık. Kaygılarımız sıkıntılarımız ortak. Geleceğe dair umutlarımızda ortak." ifadelerini kullandı.