CHP Afyonkarahisar Milletvekli Burcu Köksal konuştu, meclis karıştı!..



Mecliste sert bir konuşma gerçekleştiren Burcu Köksal hükümete yüklenerek çıkarılan infaz yasasıyla ilgili eleştiriler yaptı.



 

Burcu Köksal “Millet can derdinde siz koronavirüsü bahane gösterip kadına şiddet gösteren, gasp yapanları af derdindesiniz” diyerek sözlerine başladı. Düzenlemeleri eleştiren Köksal bankaları soyanlar dışarıya çıkacak ancak o bankalara kira yatıranlar içeride kalacak diyerek rüşfet alanların içerden çıktığını ancak rüşfeti haberleştirenlerin içerde kaldığından yakındı.

FETÖ’ye hizmet edenlerede “Alah belalarını versin” diyerek meclise seslenen Köksal, askeri öğrencilerin içerde ancak devleti soyanların dışarı çıkacağını söyledi. Konuşmanın ardından ise meclis karıştı ve sert bir tartışma başladı. AK Parti’den Özlem Zengin cevap hakkını kullanarak Köksal’a yüklendi ve “Bu nasıl bir üslup ” diyerek konuşmayı telaş yaratma çabası olarak değerlendirdi.

Uzun bir konuşma yaparak meclise seslenen Burcu Köksal’ın konuşması kısa süre iiçeriisinde Twitter üzerinde tt olurken daha birçok konuyu diile getiren Köksal, sosyal farklı birçok paylaşım platformunda da ses getiirdi.

 

İŞTE O KONUŞMA VE VERİLEN CEVAP!..