Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar il başkanı Kadir Uysal Gönül dostları yardımlaşma ve dayanışma derneği ni anlamlı ziyaret Meydanoglu Zafer iş merkezi kat.4 de bulunan Gönül dostları yardımlaşma dayanışma derneği Yıldız DEĞER başkanı UYSAL ı karşıladı.


Türkiye Değişim Partisi il başkanı Kadir Uysal Gönül dostları yardımlaşma dayanışma derneği Afyonkarahisar şubesini ziyaret etti Dernek başkanı Yıldız Değer tarafından karşılanan Uysal dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.Yıldız Değer hanımefendinin çalışkanlığı ve başarılarını takdir eden Uysal Afyonkarahisar adına teşekkürler etti.
Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma açısından çok önemli olduğunu bildiren Uysal Afyon halkının bu konudaki duyarlılığını aktardı .Afyonkarahisar da yaşayan halkımızın yardımlaşma kültürünün yüksek olduğunu bildiren Başkan Uysal Ramazan ayının bolluk ve bereket getirmesini dileyerek Hayırsever insanlarımızın Gönül dostları yardımlaşma dayanışma derneği ulaşmasını rica etti.

Dernek Başkanı sayın Yıldız Değer e başarılarından dolayı teşekkürler eden Uysal ihtiyacı olan ailelere dağıtılması üzere Gıda Yardımı yaparak Afyonkarahisar halkının yanında olacaklarını bildirdi.