Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Miraç Sünnetci, göreve başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İŞTE O MESAJ:

"09 Kasım 2022 tarihi ile Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Afyonkarahisar eğitimine, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık gören Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER 'e şükranlarımı arz ediyorum.

Zaferin kazanıldığı topraklarda hizmet etme onuruna erişmenin vermiş olduğu yükümlülükle bizlerden önce bu şehre ve bu şehrin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden başta Metin YALÇIN olmak üzere kıymetli yönetici ve eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum. 

Tarihimizden aldığımız güç ve sorumluluk duygusu içerisinde şehrimizin eğitimin niteliğini arttırma amacıyla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirerek yenilerini ekleyeceğiz. Bu süreçte beraber yürüyeceğimiz idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte hem akademik başarı çıtamızı yükseltmek hem de sosyal ve kültürel değerlerimizi yüceltmek için çaba göstereceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm paydaşlarımızla birlikte ekip ruhu içinde doğru, verimli işler yapacağımıza olan inancımı bir kez daha vurguluyor; görevimin hayırlara vesile olmasını temenni ederek sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum."