Belediye Başkanlığı seçimlerine hazırlanan Dr. Mahmut Koçak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Dün seçim bürosunda vatandaşlarla buluşan DR. Mahmut Koçak “Bu gün Zaferle taçlandıracağımız bir yürüyüşe çıkıyoruz” dedi.

Koçak;” Bu yürüyüş münasebetiyle her gün, özellikle hafta sonları grup grup arkadaşlarımız, dostlarımız ziyaretlerimize geliyor. Geçen hafta gençlerimizle beraber olduk ,dün annelerimiz ve kadınlarla beraber olduk. Bugün de çok yoğun bir talep üzerine saat vererek saat ikide bir araya gelelim diye siz değerli dostlarımızla Can dostlarımızla yakınlarımız la beraber olmayı seçtik”

Her hafta bir proje açıklayacağız

“Bu Kutlu yürüyüş de sizin dualarınız bizim için lazım, tavsiyeleriniz lazım. Oy nasıl olsa birine verilecek. Biz istişareye açık açık bir insan olarak sizlerle devamlı istişare ederek istişare kültürünü Afyonkarahisar’a kazandıracağız. Afyonkarahisar’lı olmak bizim için sevdadır. Güçlü bir Afyonkarahisar’ın temellerini atacağız. Ben hiç kimseyi ayrıştırmam, tabela ayırımı yapmadım, renk ayırımı yapmadım. Devletin dini adalettir. Hep adaletli oldum. Bulunduğumuz mevkilerde ayırım yapmadık. Bütün Afyonkarahisar’ı kucaklayacağız. Bütün Afyonkarahisar sevdalıları ile kucaklaşacağız. Afyonkarahisar’ın kurtuluş gününde dünyanın neresinde bir Afyonkarahisar’lı varsa Afyon’da bir araya getireceğiz. Her kes Afyonkarahisar’ın gelişmesi için düşüncelerini fikirlerini söyleyecek. İlk sosyal projemi bu vesile ile islerle paylaşmak istedim. İnşallah her hafta bir projemizle kamuoyunun gündemine geleceğiz. Bir kaç sosyal projemizden sonra Afyonkarahisar için fiziki ponjelerimizi açıklayacağız. Şehir eminli makamına giderken aylar önce hazırladığımız projelerimizi birer birer paylaşacağız. 27 Ağustos günü “Dünya Afyonkarahisarlılar günü” olarak ilan edecek ve kutlamaya başlayacağız.26-30 ağustos tarihleri arası bir büyük Bayram şölen şeklinde kutlayacağız. Hem zaferleri hem şehrimizi konuşacağız. Geleceğimizi birlikte planlayacağız. Şehrin ekonomisini canlandıracak, projeler tartışılacak, birliğimiz pekişecek.

Türkiye’mizde Her il ve ilçede yaşayan Afyonkarahisarlıların telefon ve e Mail envanteri çıkarılacaktır.Her kamu kuruluşundaki Afyonkarahisarlıların isim telefon Mail envanteri çıkarılacaktır.Türkiye’mizden Her üniversitede bulunan akademisyenlerin iletişim bilgileri tespit edilecektir. 27 Ağustos 2019 1. Dünya Afyonkarahisarlılar Kurultayını toplayacağız. Bu çalışmalar Afyonkarahisar’ın lobi gücünü oluşturacak birlikte çok daha güçlü olacağız. Büyük yatırımları birlikte başaracağız.Bu yapılacaklar hala eksi hanemizde duruyor, Belediyeyi kim kazanırsa bu lobi gücünü hayata geçirmeye davet ediyorum.Değerlerimize sahip çıkabilirsek Değerli bir şehir olabiliriz. İnsan varlığımız şehrimizin en büyük servetidir. Zenginliğimizin kıymetini bilelim ve sahip çıkalım.” dedi