Emekli Haberleri

emekli haberleri ve güncel emekli gelişmeleri, emekli ile ilgili tüm video, emekli fotoğrafları ve emekli haberleri Afyon Haber sitemizde


Afyon Haber

Afyonkarahisar Sultan Divani Yurt Müdürlüğü, yapılan işbirliği sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı yurtlarda emeklilere ücretsiz konaklama imkanı sağlamaya başladı.

Türkiye

Emekliye ek zam konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Emeklilerin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da...

Ekonomi

AK Parti hükümetinin, en düşük emekli maaşını 10 bin TL'nin üzerine çıkarmak amacıyla yeni bir çalışma başlattığı iddia ediliyor.

Ekonomi

TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasıyla birlikte memur ve emeklilere 2024 Temmuz'da yapılacak maaş zamları belli oldu.

Ekonomi

Önde gelen bir SGK uzmanı, artan zamların milyonlarca emekliyi endişelendirdiğini belirtti. İşte en küçük emekli maaşını gösteren tablo...

Ekonomi

Memur, emekli memur ve emeklilerin yeni maaşları son açıklanan enflasyon rakamlarına göre belirleniyor. Her sektörü etkileyen enflasyon verisi sonrasında neler ...

Ekonomi

TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranının açıkladı ve 6.5 milyon memur ve memur emeklisi ile işçi emeklilerinin alacağı 5 aylık enflasyon...

Siyaset

CHP Ayonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, bugün parti önünde bir basın toplantısı düzenleyerek tüm emeklileri Ankara mitingine davet etti.

Türkiye

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Vedat Işıkhan, AK Parti Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın emeklilerle ilgili özel bir çalışma yürüttüğünü belirtti.

Türkiye

2024 Ocak ayında emekli maaşlarına yapılan zam, milyonlarca emekli tarafından yetersiz bulunmuştu.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini duyurdu